Samenwerken

Doordat wij een webshop met een blog combineren, zijn er meerdere mogelijkheden om met ons samen te werken. Op deze pagina lees je over onze opties.

Webshop

Verkoop van onze eigen producten
Een groot deel van ons aanbod is door onszelf ontworpen en gemaakt. Deze producten zijn bijna allemaal beschikbaar voor wederverkoop. Wij werken zowel met wholesale (inkopen van voorraad) als dropshipping (direct leveren aan de klant na bestelling door een andere shop). De producten die beschikbaar zijn voor wederverkoop betreffen onder andere artikelen uit de categorieën bedrukte shirts, (muur)stickers, strijkapplicaties, haaraccessoires, speenkoorden en kindersieraden.

Ben je geïnteresseerd in deze optie? Stuur ons dan een mail op info@twinkletwinklestars.nl. Geef in je mail aan welke producten je zou willen verkopen en vermeld je bedrijfsgegevens.
Let op: wij leveren alleen aan geregistreerde bedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Inkoop/verkoop van andere producten
In onze webshop bieden wij ook producten van andere merken aan. Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit handgemaakte, zelfontworpen producten van Nederlandse ondernemers. Maak jij ook mooie producten die beschikbaar zijn voor wholesale en dropshipping en zou je deze ook graag aan willen bieden via andere shops? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het aanbod aansluit bij ons huidige aanbod.

Blog
Naast onze webshop geven wij bezoekers ook een kijkje in ons leven als jonge ouders. Dit doen wij door middel van blogs waarin wij op regelmatige basis schrijven over hoe wij het ouderschap ervaren. Doordat wij open en eerlijk schrijven over heel herkenbare onderwerpen, worden onze blogs veel door andere ouders gelezen. Het is mogelijk om een blog te schrijven waarin jouw product wordt gepromoot. Belangrijk hierbij is wel dat het product aansluit bij onze doelgroep, zodat wij er een review in blogvorm over kunnen schrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten rondom zwangerschap, baby’s, peuters en kleuters.
In onze blog geven wij aan dat het een samenwerking betreft en zal er, naast informatie over het product, een verwijziging naar de website geplaatst worden waar het betreffende product te vinden is. Onze blogs promoten wij standaard op onze social media kanalen (Facebook en Instagram). Op deze kanalen zal jouw product dus ook gepromoot worden.

Ons bereik bestaat uit verschillende media.
Onze website heeft +/- 2500 unieke bezoekers per maand en meer dan 15.000 pagina weergaven.
Via Instagram en Facebook maken we veel gebruik van stories. Met name op Instagram zijn wij zeer actief en is er dagelijks interactie met onze volgers. Van elke story is het bereik +/- 1000 weergaven. Onze posts op Instagram hebben gemiddeld een weergave van 50.000 per week. Daarnaast worden onze blogs ook gedeeld op Pinterest, waar onze posts zorgen voor een totaalbereik van 17K maandelijkse kijkers. De blogs op onze website worden gemiddeld de eerste week tussen de 400 en de 600 keer gelezen, en worden ook later dankzij de hoge ranking in Google nog veel gevonden en gelezen.

Een voorbeeld van een review in blogvorm.

We hebben onder andere succesvol samengewerkt met:

Rowoods & Garden (Jessa’s bedhuisje) – foto’s te vinden op Instagram
Zindelijkheidsbox  – Lees hier de blog.
Genderreveal – Lees hier de blog.
Anita since 1886 – Lees hier  en hier de blogs.
Hello Baby Geboortefotografie –  Lees hier de blog.
Womboo – Lees hier de blog.
Hetbevallingsjurkje – foto’s te vinden op Instagram
Bobike – Lees hier de blog.

Heb je hierin interesse? Neem dan contact op via info@twinkletwinklestars.nl om de mogelijkheden te bespreken.