Over ons

In 2015 werd ons leven serieus; we bleken in verwachting van ons eerste kind. Tijdens zo’n periode gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Namelijk die van shoppen voor – in eerste instantie – je babyuitzet. In eerste instantie vonden we het aanbod overweldigend en kwamen wij voornamelijk uit bij de giganten met massaal geproduceerde producten. Later kwamen we via social media steeds meer leuke, kleinschalige webshops tegen. We werden blij van het aanbod van unieke, eerlijke producten en het idee om een eigen webshop te beginnen was geboren.

In 2016 was het dan eindelijk zover en werd ons tweede kind geboren; onze eigen website! Omdat Diana naast shoppen houdt van schrijven, werd het een webshop én een blog. In eerste instantie verkochten we via de webshop voornamelijk producten uit groothandels. Nu, een aantal jaren later, is het grootste deel van ons aanbod ontworpen en handgemaakt door ons of andere kleinschalige Nederlandse ondernemers. Bij ons shop je dus unieke producten, die op een eerlijke manier gemaakt zijn.

In onze blogs geven wij je daarnaast een kijkje in ons leven als jonge ouders. Je leest onder andere over onze ervaringen en onze struggles met het ouderschap.

Veel shop- en leesplezier!

Liefs,
Diana & Mirko
En natuurlijk onze eigen mini ambassadrices Jessa & Vienna

Twinkle Twinkle Stars V.O.F.
Leehoeve 42
2614 MH Delft
Mail: info@twinkletwinklestars.nl
KvK: 66718708
BTW: NL856671605B01