Over ons

Over ons – Diana

Online shoppen is eigenlijk een vorm van schat graven. Online 'graven' naar spullen voor jezelf is leuk, maar zoeken naar spullen voor je kind is de overtreffende trap daarvan. Toen ik zwanger was trad ik toe in de wereld van webshops voor kinderen.
Na de geboorte van onze dochter Jessa in oktober 2015 was het hek pas echt van de dam: tijdens mijn verlof stond de pakketbezorger zo vaak aan de deur dat ik hem bijna bij naam kende.
Mijn partner Mirko is een ster in websites bouwen en beheren en is daarnaast echt type ondernemer. Ik hou van fotograferen, schrijven, social media en bovenal: shoppen! Zo werd 10 maanden na de geboorte van Jessa onze webshop Twinkle Twinkle Stars geboren. Naast onze vaste banen bieden wij jou graag nog een stukje extra shopplezier op het wereldwijde web!

Contactgegevens

Twinkle Twinkle Stars V.O.F.
Leehoeve 42
2614 MH Delft

Mail: info@twinkletwinklestars.nl
KvK: 66718708
BTW: NL856671605B01

Over ons – Mirko

Voordat onze dochter geboren werd waren we uiteraard al flink aan het shoppen voor haar. Het shoppen werd steeds meer en meer toen Diana verlof had; shoppen werd toen bijna een dagtaak. Na een aantal maanden ontstonden dankzij deze shopsessies steeds meer ideeën, en het idee om een eigen webshop te starten was ontstaan. Door Diana's liefde voor shoppen, kennis en gevoel voor trends en mijn website- en internetkennis te combineren ontstond Twinkle Twinkle Stars. Eindelijk een goed excuus voor Diana om heel veel te shoppen en voor mij om veel achter de pc bezig te zijn. Want zeg nou zelf; wat is er leuker dan je eigen webshop op te zetten en hierdoor mensen te inspireren? Ik vind het belangrijk dat we vernieuwend zijn, kwaliteit leveren en jou een glimlach bezorgen als de postbode langskomt! Neem je contact met ons op als we dat niet doen?

Meest recente berichten