Levering, verzenden en retourneren

Wat leuk dat je een bestelling bij ons wilt plaatsen! Wij voorzien je graag van informatie over onze leveringen en algemene informatie over onze werkwijze.

Werkwijze

Producten worden door onszelf geselecteerd en ingekocht. Vervolgens beoordelen wij de producten op materiaal en kwaliteit. De meeste producten worden daarnaast ook door onszelf in praktijk getest. Indien de producten door ons positief worden bevonden, nemen wij deze op in ons assortiment. Dit betekent dat wij eigen foto's maken van de producten en per product een productomschrijving schrijven. Dit om jou een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van het product dat je wilt kopen.

Briefpost of pakketpost

Wij hanteren twee verschillende verzendwijzen, zodat je bij een bestelling van kleine artikelen geen hoge verzendkosten betaalt. Bij al onze producten hebben wij gecontroleerd of deze door de brievenbus passen of dat ze via pakketpost moeten worden verzonden. Voor sommige artikelen die wel door de brievenbus passen hebben wij ervoor gekozen om deze toch via pakketpost te versturen. Dit is bijvoorbeeld bij tutu's het geval. Dit doen wij om de kwaliteit van deze artikelen te kunnen waarborgen. Welke verzendwijze wij hebben geselecteerd lees je onder de omschrijving van het product. Heb je alleen gekozen voor producten in de categorie briefpost, dan selecteert onze website automatisch briefpost als verzendmethode. Heb je producten gekozen in de categorie briefpost én pakketpost dan selecteert de website automatisch pakketpost. Uiteraard laat de website de verzendkosten automatisch vervallen indien je een bestelling plaatst van minimaal 50 euro.Pakketten worden verstuurd met DHL of Post NL.

Verzendkosten

Binnen Nederland:
Briefpost: €2,50 euro
Pakketpost: €4,95 euro
Gratis verzending bij een bestelling van minimaal €50,- euro

Naar België:
Briefpost: €5,00 euro
Pakketpost: €7,95 euro
Gratis verzending bij een bestelling van minimaal €75,- euro

To Germany:
Letter post: €5,00 euro
Parcel post: €8,95 euro
Sending free of charge with an order amount over €75,- euro

Levertermijn

We proberen jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Wij streven ernaar om je bestelling dezelfde dag nog in behandeling te nemen. Dit betekent dat je dezelfde dag een bestelbevestiging ontvangt en wij jouw bestelling gaan voorbereiden op de verzending. Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per mail. Indien jouw bestelling wordt verzonden via pakketpost, ontvang je tevens een track en trace code. Staat jouw bestelling automatisch op briefpost maar wil je liever dat je bestelling via pakketpost wordt verzonden? Neem dan contact met ons op. Ook als je een spoedbestelling hebt, laat het ons dan weten dan doen wij ons best om jouw bestelling diezelfde dag nog te versturen.

Retouren

Is een product toch niet wat je ervan had verwacht? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Je hebt het recht om een artikel terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Indien je een product retour wilt sturen, stuur ons dan even een mail dat je een product wilt retourneren, zodat wij weten dat we een product retour kunnen verwachten. Vervolgens kan je je retour sturen naar: Twinkle Twinkle Stars, Leehoeve 42, 2614 MH Delft. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Nadat je retour bij ons is binnen gekomen wordt het bedrag op je bankrekening terug gestort. Op sale artikelen geldt een uitzondering: voor geretourneerde artikelen uit deze categorie ontvang je een tegoedbon.