Little Dutch houten trein met geboortegegevens blauw

18.9521.95

Één ding is zeker; met deze houten trein van Little Dutch als kraamcadeau maak je elke newborn papa en mama heel erg blij! Met deze trein breng je namelijk zowel een stukje nostalgie, een echte eyecatcher én superleuk speelgoed in huis. Nostalgie, want wie kent de houten trein niet uit zijn of haar kindertijd? Een eyecatcher omdat deze houten trein een pronkstuk is in de babykamer, zeker als je hem laat bedrukken en hij dienst doet als geboortetrein. Als het kindje wat groter is, is de trein daarnaast superleuk speelgoed. Lekker racen met de trein door het huis, of haal hem helemaal uit elkaar en maak er een blokkentoren van!
De afmetingen van deze trein zijn 8 x 45 x 14 centimeter (lxbxh).

Als je kiest voor een product van Little Dutch kies je voor een veilig en verantwoord product. Alle producten voldoen aan de Europese richtlijnen en zijn kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. De trein is geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis.

Geef in de opmerkingen van je bestelling het geboortegewicht, de geboortetijd en de geboortedatum door.

Let op! Kies je voor de bedrukte variant, houd er dan rekening mee dat wij bedrukken met stickers. Deze kunnen loslaten. Laat je kindje er dan ook alleen mee spelen onder toezicht van een volwassene.

Wissen

Extra informatie

Gewicht1 kg
Verzendmethode

PakketpostEen greep uit ons assortiment!