Muurstickers Olifant Bubbels

14.9524.95

Met deze super gave olifant met bubbels muursticker stijgt het schattigheidsniveau van de kinderkamer naar ongekende hoogten! Absoluut één van onze favoriete accessoires voor de kinderkamer. 

De afmetingen van deze muursticker is afhankelijk van hoe je de belletjes plakt. Bij de kleine maat is het stickervel in totaal 25 bij 30 centimeter. De afmeting van de olifant is 22 bij 24 centimeter. De bubbels zijn afwisselend in doorsnee tussen de 3,5 centimer doorsnee en 1 centimeter doorsnee. De grotere variant is het dubbele hiervan. De sticker heeft bij de grote variant een snijlijn in het midden, deze is niet zichtbaar bij juist plakken. De muursticker is ontworpen en gemaakt door onszelf.

Dit is een peel en stick vel en je kan de bubbels dan ook op verschillende manieren plakken! Daarnaast kan je de kleur(en) zelf kiezen, bekijk hiervoor onze kleuren en kies de bijbehorende kleurcode.

Wil je liever een andere maat, ander ontwerp of een naam erbij? Geen probleem! Mail ons even op info@twinkletwinklestars.nl, we helpen je graag en maken een ontwerp naar jouw wens!

Normaal: 25cm bij 30cm
Groot: 50cm bij 60cm

Let op: deze muursticker wordt op bestelling gemaakt. De levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen.

Wissen

Extra informatie

Verzendmethode

BriefpostEen greep uit ons assortiment!