Houten geboorteslinger met foto’s horizontaal

34.95

Wil je een uniek kraamcadeau geven dat zeker met plezier ontvangen zal worden? Kies dan voor deze prachtige houten geboorteslinger. Aan deze houten slinger van circa 80 centimeter breed komen 5 houten plaatjes van 10 bij 10 centimeter te hangen. Op 2 daarvan worden foto’s van jouw keuze gedrukt en op de overige 3 worden geboortegegevens gegraveerd. Absoluut een prachtige eyecatcher voor in de babykamer!

De geboorteslinger wordt rechtstreeks aan jou geleverd door de maker. Bestel je meerdere producten in onze webshop, dan ontvang je je bestelling dus in meerdere pakketjes.

Om je bestelling snel in productie te kunnen nemen, is het belangrijk dat je alle gegevens (geboortedatum, geboortetijd, geboortelengte en geboortegewicht) die op de slinger moeten komen in de opmerkingen van je bestelling aan ons doorgeeft. Mail de 2 foto’s die op de slinger moeten komen naar info@twinkletwinklestars.nl. De levertijd van de houten geboorteslinger bedraagt circa 10 werkdagen.

Wissen

Extra informatie

Gewicht1 kg
Verzendmethode

Pakketpost

Soort koord

Roest, Okergeel, Zalm, Lichtgrijs, Early-dew, Zwart, Ketting

Sterrenbeeld

Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, BoogschutterEen greep uit ons assortiment!