Brandrep

Wij zoeken brandreps!
Wat ontzettend leuk dat jullie op deze pagina kijken dit zal dan waarschijnlijk betekenen dat jullie interesse hebben om brandrep te worden voor ons, of dat je informatie zoekt! Geregeld zijn wij inderdaad opzoek naar modellen van baby tot peuter!

Maar wat is brandrep?
Een brandrep is een vertegenwoordiger van een merk of shop. Je ontvangt één of meerdere producten van ons en in ruil daarvoor zorg jij voor promotie van de shop op je eigen social media kanalen. Met foto’s en met tekst. Dit is een win-win constructie, voor jou leuke nieuwe kleding en extra aandacht en voor ons een stukje reclame, mooie foto’s, nieuwe samenwerkingen en af en toe krijgen we door onze brandreps gave ideeën special request of andere samenwerkingen.

What is in it for you?
Voor wat hoort wat, wat zijn nou eigenlijk de voordelen als je brandrep wordt bij Twinkle Twinkle Stars? Zoals je misschien wel weet maken wij een boel van onze producten zelf, maar hebben wij ook samenwerkingen met andere Nederlandse ondernemers. Wij ontwerpen en maken ondere andere de volgende producten zelf; Strijkapplicaties, Haarbandjes, Haardspeldjes, Kleding, T-shirts, muurstickers, raamstickers, armbandjes, kettingen, speenkoorden en nog veel meer. Deze items willen we graag onder de aandacht brengen en daarom krijg je de volgende voordelen:

– Je krijgt 1 keer in de maand een pakket(je) met nieuwe producten!
– Reposts en tags, waardoor je uiteraard meer volgers krijgt!
– Als je een blog hebt dan krijg je een link naar je pagina en natuurlijk aandacht via onze blogs!
– Je krijgt een kortingscode die je mag gebruiken voor jezelf, familie (max. 15 personen) en (online) vrienden van 5% te gebruiken tijdens de duur van onze overeenkomst, hiernaast verdien jij een tegoed elke keer dat jou code gebruikt wordt!

En wat verwachten wij er dan voor terug?
Natuurlijk hebben we ook een aantal voorwaarden.. deze zijn als volgt:

– Je vindt onze producten en fotograferen ronduit fantastisch!
– Je bent een Instamom (dad mag natuurlijk ook!) of een Facefanatic en krijgt niet genoeg van socialmedia.
– Je wil graag langere tijd (minimaal 3 maanden) met ons samenwerken.
– Je post minimaal 1 x per week een foto op Instagram/facebook waarin je ons tagt.
– Je foto’s zijn van goede kwaliteit, licht, clean achtergrond en focus op onze producten.
– De eerste foto’s worden binnen korte tijd na ontvangst van onze producten gepost (maximaal 8 werkdagen). Wij snappen dat je ook andere dingen doet, mocht je later pas kunnen posten laat het dan even weten!
– We krijgen van jou toestemming voor het gebruik van deze foto’s op onze website en socialmedia.
– Je volgt ons op social media en je account is openbaar! duhh… 😉
– Je verkoopt onze producten niet door.. daar zijn ze natuurlijk veel te leuk voor!
Overstijg je de minimumvereisten zoals hierboven beschreven, dan wordt dat uiteraard zéér gewaardeerd. En als dank voor dat harde werk kunnen we je extra blij maken met extra items of… (jij ideeën?) We behouden het recht om onze samenwerking op elk moment te beëindigen als wij van mening zijn dat er niet wordt gehandeld naar de door gestelde voorwaarden en condities.

Nog steeds geïnteresseerd?! Meld je dan aan!
En hoe dan.. Nou zo:

– Volg ons op insta.
– Volg ons op facebook.
– Zorg dat je account op openbaar staat.!!
– En het belangrijkst: Voeg de tag #TTSrepsearch op instagram in aantal recente foto’s toe!