Blog

Ik kreeg een kind en mijn leven veranderde“Wacht maar tot de kleine straks geboren is, je leven gaat drastisch veranderen.” Alsof ik in de beleving leefde dat het krijgen van een kind hetzelfde is als de aanschaf van een goudvis.. Inderdaad, mijn leven is veranderd sinds ik een kind heb. Wat er veranderd is? Ik heb geen last meer van een ochtendhumeur. Zodra ik Jessa breeduit lachend zie, ben ik direct vrolijk. Óók als het regent. Just saying. Noem het burgerlijk, maar een stukje wandelen of fietsen is echt een feest. Het is gewoon superleuk om te zien hoe Jessa alles interessant vindt en om die fantastische babytaal aan te horen waarin ze alles vertelt wat ze ziet (denk ik). En ’s avonds, als onze drukke dag erop zit, hebben we vaak een mini familiebijeenkomst in de badkamer. Jessa al spelend en brabbelend in bad, papa en mama op de grond over de rand turend en genietend naar haar aan het kijken.

Het scheelt natuurlijk ook dat ik niet meer zo van het stappen was. Mijn Hollywood periode (jup.. bekentenis) ligt ver, heel ver, achter me. Het lijkt wel een heel leven geleden dat ik om 05.00 uur ‘s ochtends op de eerste trein naar huis zat te wachten. Nu valt mijn leven meer in de categorie “huisje, boompje, beestje”. We kochten twee jaar geleden een nieuwbouwhuis, waar we met twee katten en twee fruitboompjes in de achtertuin wonen. Een heel stabiel leven dus waarin een kind prima past. Voor mijn gevoel is ons leven niet 360 graden veranderd met de komst van Jessa.

Maar nee, het leven is zeker niet altijd makkelijk met een baby en inderdaad, je zult je op bepaalde vlakken zeker moeten aanpassen. Maar als ik voor mezelf spreek kan ik zeggen dat ik mijn leven alleen nog maar veel leuker ben gaan vinden. Dankzij Jessa ontstond ook het idee voor deze webshop. Nog zoiets leuks! Ik shop nu voor werk. En ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het shoppen in onze webshop als ik aan het werken voor de webshop.

Shopze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blog Categorieën

twinkle twinkle stars over ons

Welkom bij twinkletwinklestars!

In 2015 werd ons leven serieus; we bleken in verwachting van ons eerste kind. Tijdens zo’n periode gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Namelijk die van shoppen voor – in eerste instantie – je babyuitzet.

In 2016 was het dan eindelijk zover en werd ons tweede kind geboren; onze eigen website! Omdat Diana naast shoppen houdt van schrijven, werd het een webshop én een blog.

In onze blogs geven wij je daarnaast een kijkje in ons leven als jonge ouders. Je leest onder andere over onze ervaringen en onze struggles met het ouderschap.

Veel shop- en leesplezier!

Liefs, Diana & Mirko

En natuurlijk onze eigen mini ambassadrices Jessa & Vienna

Gerelateerde blogs

Blog overgang 1 naar 2 kinderen 2. Ik heb het me heel vaak afgevraagd: hoe ga ik de overgang van 1 naar 2 kinderen ervaren? En nu weet ik het. Het antwoord deel ik met jullie.
mamablog

De overgang van 1 naar 2 kinderen

Blog overgang 1 naar 2 kinderen. Ik heb het me heel vaak afgevraagd: hoe ga ik de overgang van 1 naar 2 kinderen ervaren? En nu weet ik het. Het antwoord deel ik met jullie.

Lees verder »