Blog

Ik kreeg een kind en mijn leven veranderde“Wacht maar tot de kleine straks geboren is, je leven gaat drastisch veranderen.” Alsof ik in de beleving leefde dat het krijgen van een kind hetzelfde is als de aanschaf van een goudvis.. Inderdaad, mijn leven is veranderd sinds ik een kind heb. Wat er veranderd is? Ik heb geen last meer van een ochtendhumeur. Zodra ik Jessa breeduit lachend zie, ben ik direct vrolijk. Óók als het regent. Just saying. Noem het burgerlijk, maar een stukje wandelen of fietsen is echt een feest. Het is gewoon superleuk om te zien hoe Jessa alles interessant vindt en om die fantastische babytaal aan te horen waarin ze alles vertelt wat ze ziet (denk ik). En ’s avonds, als onze drukke dag erop zit, hebben we vaak een mini familiebijeenkomst in de badkamer. Jessa al spelend en brabbelend in bad, papa en mama op de grond over de rand turend en genietend naar haar aan het kijken.

Het scheelt natuurlijk ook dat ik niet meer zo van het stappen was. Mijn Hollywood periode (jup.. bekentenis) ligt ver, heel ver, achter me. Het lijkt wel een heel leven geleden dat ik om 05.00 uur ‘s ochtends op de eerste trein naar huis zat te wachten. Nu valt mijn leven meer in de categorie “huisje, boompje, beestje”. We kochten twee jaar geleden een nieuwbouwhuis, waar we met twee katten en twee fruitboompjes in de achtertuin wonen. Een heel stabiel leven dus waarin een kind prima past. Voor mijn gevoel is ons leven niet 360 graden veranderd met de komst van Jessa.

Maar nee, het leven is zeker niet altijd makkelijk met een baby en inderdaad, je zult je op bepaalde vlakken zeker moeten aanpassen. Maar als ik voor mezelf spreek kan ik zeggen dat ik mijn leven alleen nog maar veel leuker ben gaan vinden. Dankzij Jessa ontstond ook het idee voor deze webshop. Nog zoiets leuks! Ik shop nu voor werk. En ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het shoppen in onze webshop als ik aan het werken voor de webshop.

Shopze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twinkle twinkle stars over ons

Welkom bij twinkletwinklestars!

In 2015 werd ons leven serieus; we bleken in verwachting van ons eerste kind. Tijdens zo’n periode gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Namelijk die van shoppen voor – in eerste instantie – je babyuitzet.

In 2016 was het dan eindelijk zover en werd ons tweede kind geboren; onze eigen website! Omdat Diana naast shoppen houdt van schrijven, werd het een webshop én een blog.

In onze blogs geven wij je daarnaast een kijkje in ons leven als jonge ouders. Je leest onder andere over onze ervaringen en onze struggles met het ouderschap.

Veel shop- en leesplezier!

Liefs, Diana & Mirko

En natuurlijk onze eigen mini ambassadrices Jessa & Vienna

Gerelateerde blogs

Laten we voorop stellen dat je de komst van kinderen niet kunt plannen. Soms komen ze spontaan, soms niet of laten ze op zich wachten. Dat hebben wij zelf ook ervaren. Leeftijdsverschil van kinderen heeft voor en nadelen. In deze blog lees je ze!
mamablog

Het ideale leeftijdsverschil tussen je kinderen

Laten we voorop stellen dat je de komst van kinderen niet kunt plannen. Soms komen ze spontaan, soms niet of laten ze op zich wachten. Dat hebben wij zelf ook ervaren. Leeftijdsverschil van kinderen heeft voor en nadelen. In deze blog lees je ze!

Lees verder »
Kinderverjaardag vieren tijdens Corona hoe doe je dat nou? Een blokjesverjaardag of visiteroulette, dat mag dus niet meer. De visite kan niet naar ons toe komen, maar wij wel naar hun. De driveby verjaardag! Hier lees je hoe wij tijdens Corona een kinderverjaardag hebben gevierd.
mamablog

Kinderverjaardag vieren tijdens Corona

Mamablog Veilig fietsen met kinderen. Voorkomen dat ik val met de fiets kan ik niet, voorkomen dat mijn dochters er ernstige blijvende schade aan overhouden wel. Lees hier mijn overwegingen!

Lees verder »
Mamablog Veilig fietsen met kinderen. Voorkomen dat ik val met de fiets kan ik niet, voorkomen dat mijn dochters er ernstige blijvende schade aan overhouden wel. Lees hier mijn overwegingen!
mamablog

Veilig fietsen met kinderen

Mamablog Veilig fietsen met kinderen. Voorkomen dat ik val met de fiets kan ik niet, voorkomen dat mijn dochters er ernstige blijvende schade aan overhouden wel. Lees hier mijn overwegingen!

Lees verder »