Hoera! Twinkle Twinkle Stars 1 jaar!

Hoeraa Twinkle Twinkle Stars 1 jaar

In augustus 2016 zaten wij op een mooie zomerse dag, met baby op schoot, slechte automaatkoffie te drinken bij de Kamer van Koophandel. Wat doen we hier eigenlijk dachten we, kijkend naar de zakelijk geklede mensen die voorbij liepen. Alles werd ineens toch wel heel serieus. En zo was het niet begonnen.. Het idee om een eigen webshop te starten was zo geboren en de afspraak bij de Kamer van Koophandel was vrij snel gemaakt. Een bevlieging? Nee, dat niet. Want gemotiveerd en vol inspiratie waren we meteen al. Een plan op papier hadden we niet, wel in ons hoofd. En zo openden op 24 september 2016 onze online deuren.

Dat is dus alweer een jaar geleden. Een jaar waarin onze webshop van niets is gegroeid naar iets. Superveel leuke ideeën uitgevoerd, superleuke bestellingen verzonden en superleuke nieuwe merken toegevoegd aan onze webshop. Ons plan een jaar geleden was eigenlijk samen te vatten in één zin: een webshop opzetten met kinderkleding en kinderaccessoires. Maar nu, een jaar later, worden we steeds meer een webshop met producten van Nederlandse bodem. Producten die in Nederland door creatieve mama’s (waaronder Diana) zijn bedacht en gemaakt. Omdat mama’s nou eenmaal het beste weten wat kinderen leuk vinden en waaraan producten moeten voldoen om niet alleen leuk maar ook veilig te zijn voor onze kleintjes.

Maargoed, wij zijn dus jarig! Net als de eerste verjaardag van Jessa is de eerste ‘verjaardag’ van Twinkle Twinkle Stars heel bijzonder voor ons. Jullie maken het mogelijk dat onze online deuren nog steeds open zijn, en daarom vieren we deze mijlpaal heel graag met jullie!

Onze feestweek bestaat onder andere uit:
Birthday Bingo:
bij elke bestelling geplaatst van 18 september tot en met 24 september 2017  mag je een cijfer invoeren (van 1 tot en met 10) in het opmerkingenveld. Aan elk cijfer is een prijs gekoppeld, o.a. cadeaubonnen, kortingsbonnen of een gratis product. Aan het einde van de week maken wij bekend welke prijzen aan welke nummers gekoppeld waren, en hoor je wat je hebt gewonnen!
Daydeals: voor elke dag in de week hebben wij een leuke actie bedacht! De actie van vandaag? Die kan je natuurlijk vinden op social media, volg ons dus zeker op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven! Om gebruik te maken van de daydeal voer je de code: ‘gefeliciteerd’ in bij het afrekenen.

En stiekem hebben we nog wat verassingen op stapel, zou best eens kunnen dat we nog iets weggeven..

Bedankt voor jullie support het afgelopen jaar en veel plezier met shoppen!

Volg ons op:
FacebooktwitterpinterestinstagramFacebooktwitterpinterestinstagram
Deel dit op:
FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *