Blog

Rosemarije


22 jaar, 6 jaar een relatie, 2 jaar getrouwd & een wonderschoon meisje van 6 maanden; Tessa. Een zwangerschap waarvan ik 9 maanden lang was uitgeschakeld. Ik had namelijk 20 weken de zwangerschapsziekte hyperemesis gravidarum, belandde hierdoor in het ziekenhuis en zat nog 5 maanden aan de bank gekluisterd en door moeder en man verzorgd (Bram). Nu herstellende en op weg naar de oude vertrouwde ik. Aangenaam ik ben Jessica!

Over mijn zwangerschap kan ik nog genoeg schrijven, maar ik heb het veel liever over nu.
Want het moederschap maakt me intens gelukkig. Dat ik regelmatig met mijn handen in de poep zit, snot mijn wangen versiert en mijn kleren naar de zure melk ruiken nemen we daarbij maar voor lief. Want hé elke mama heeft natuurlijk wel het allerliefste kind.

Tessa d’r lachjes kunnen mij compleet doen wegsmelten. Ik moet zelfs eerlijk toegeven dat ik soms in huilen kan uitbarsten omdat ik me dan onvoorstelbaar gezegend voel met mijn man en meisje. Misschien zijn het nog wat achter gebleven hormonen die mij niet willen verlaten?
Mooi lachje van Tessa
Haar ontdekkingsreis die zij nu aan het doormaken is, is prachtig om te zien. Het omrollen, kaakjes eten, kletsen en zelfstandig zitten wordt in een rap tempo geleerd.
Dit gaat dan wel gepaard met botsen, kokhalzen en omvallen maar na even een schrikmoment tovert ze wederom haar prachtige lach op haar gezichtje.

 

Tot in den treure hoor ik dat ik ervan moet genieten dat ze nog zo klein is, want het is zo voorbij. En dan mag je je borst wel gaan nat maken. Stiekem kijk ik daar toch ook naar uit. Samen wandelen, naar de kinderboerderij, taartjes eten in de Hema en nog later winkelen of een nachtje weg. Maar dat zeg ik maar niet te vaak, want Jessica: kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen.

Oké. Ik droom er wel van en geniet dan nu intens van mijn lieve minimensje!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twinkle twinkle stars over ons

Welkom bij twinkletwinklestars!

In 2015 werd ons leven serieus; we bleken in verwachting van ons eerste kind. Tijdens zo’n periode gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Namelijk die van shoppen voor – in eerste instantie – je babyuitzet.

In 2016 was het dan eindelijk zover en werd ons tweede kind geboren; onze eigen website! Omdat Diana naast shoppen houdt van schrijven, werd het een webshop én een blog.

In onze blogs geven wij je daarnaast een kijkje in ons leven als jonge ouders. Je leest onder andere over onze ervaringen en onze struggles met het ouderschap.

Veel shop- en leesplezier!

Liefs, Diana & Mirko

En natuurlijk onze eigen mini ambassadrices Jessa & Vienna

Gerelateerde blogs

Laten we voorop stellen dat je de komst van kinderen niet kunt plannen. Soms komen ze spontaan, soms niet of laten ze op zich wachten. Dat hebben wij zelf ook ervaren. Leeftijdsverschil van kinderen heeft voor en nadelen. In deze blog lees je ze!
mamablog

Het ideale leeftijdsverschil tussen je kinderen

Laten we voorop stellen dat je de komst van kinderen niet kunt plannen. Soms komen ze spontaan, soms niet of laten ze op zich wachten. Dat hebben wij zelf ook ervaren. Leeftijdsverschil van kinderen heeft voor en nadelen. In deze blog lees je ze!

Lees verder »
Kinderverjaardag vieren tijdens Corona hoe doe je dat nou? Een blokjesverjaardag of visiteroulette, dat mag dus niet meer. De visite kan niet naar ons toe komen, maar wij wel naar hun. De driveby verjaardag! Hier lees je hoe wij tijdens Corona een kinderverjaardag hebben gevierd.
mamablog

Kinderverjaardag vieren tijdens Corona

Mamablog Veilig fietsen met kinderen. Voorkomen dat ik val met de fiets kan ik niet, voorkomen dat mijn dochters er ernstige blijvende schade aan overhouden wel. Lees hier mijn overwegingen!

Lees verder »
Mamablog Veilig fietsen met kinderen. Voorkomen dat ik val met de fiets kan ik niet, voorkomen dat mijn dochters er ernstige blijvende schade aan overhouden wel. Lees hier mijn overwegingen!
mamablog

Veilig fietsen met kinderen

Mamablog Veilig fietsen met kinderen. Voorkomen dat ik val met de fiets kan ik niet, voorkomen dat mijn dochters er ernstige blijvende schade aan overhouden wel. Lees hier mijn overwegingen!

Lees verder »